Een kantoor met zoveel meer

Trakteer jezelf, je klanten en werknemers op het mooiste uitzicht

Als bedrijf kun je bij ons starten én groeien, kun je volop verbinden met ondernemers en professionals en jezelf blijven ontwikkelen. Het pand is zo gebouwd dat het maximaal licht en ruimte creëert: om na te denken, om te overleggen, om elkaar te ontmoeten en geconcentreerd te werken.

Je herkent ons aan:

Bedrijfsruimte

Verdeeld over 3 etages hebben we grote ruimtes voor meerdere werkplekken of ontvangst van klanten. Maak indruk met de hoogwaardige uitstraling van het Maxima Centrum en het prachtige groene uitzicht.

We hebben ruimten die direct beschikbaar zijn en compleet afgewerkt.

Wanneer deze ruimten niet passen in de plannen bekijken we welke bouwkundige aanpassingen nodig zijn om de gewenste ruimten te realiseren. Gezamenlijk maken we een programma van eisen afgestemd op de bestaande voorzieningen (vergaderruimten, keukenvoorziening en overige facilitaire ruimten.

Kortom:
Ruimte voor eigen invulling maar met de gemakken van de aanwezige voorzieningen.

Huur vanaf € 850,- per maand

Contact

Kantoorruimte

Ideaal voor rust, concentratie, ontvangst van klanten of gezamenlijk werken zijn de kleinere kantoren. Sommige huurders hebben een wachtruimte en andere een keuken voorziening. De ruimten voelen ruim aan door de doorlopende raampartijen en het vele daglicht.

Het gemak van een eigen kantoor met veel aanvullende voorzieningen in het pand.

Huur vanaf € 380,- per maand

Contact

Praktijkruimte

Op de 2e verdieping hebben we een compleet ingerichte praktijkruimte beschikbaar. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een fysiotherapiepraktijk die ook flexibel gebruik wil maken van de naastgelegen sportruimte. 

Klanten bereiken de praktijkruimte via de 2 trappen of met de lift en kunnen wachten in de wachtruimte. De huurprijs is een all-in tarief. Wij zorgen voor alle facilitaire zaken zodat de ondernemer zich kan focussen op zijn praktijk. 

Huur vanaf € 450,- per maand

Contact

Kantoor voor 1 dag

Deze flexplek voelt alsof het je eigen kantoor is en biedt ondernemers en professionals de kans om grootse dromen waar te maken: het kantoor voor één dag.

Ontvang je klant met alle comfort en het gemak dat je jezelf ook gunt. Ontmoet collega’s of spreek af voor een brainstorm. Reken koffie en thee apart af, laat je lunch bezorgen en boek gemakkelijk je volgende datum.

Huur vanaf € 25,50 per dagdeel 

Contact