We hebben de sportzaal al ingericht

Alle ruimte voor samenwerking als fysio, PT’er of coach

Tien jaar lang was de bovenste verdieping dé plek waar je fijn kon sporten, fitness en groepslessen met het mooiste uitzicht van Burgum en de fijne bereikbaarheid. Nu is deze verdieping vrij voor een nieuw invulling en nieuw avontuur. 
Wij hebben de spinningfietsen en fitnessapparatuur laten staan en de bokszak kan zo weer aan het plafond. Tel dat op bij de aanwezigheid van muziekinstallaties, kleedruimten (inclusief infraroodsauna), water en airco voorzieningen en je hebt een wereld aan mogelijkheden! 

Dit biedt kansen: 

Sportief

We bieden sportieve kansen voor sport gerelateerde ondernemers met groeiambities. De ruimte is dusdanig groot en verdeeld dat je hier gemakkelijk met meerdere mensen tegelijk een small-group training kunt doen, of meerdere Personal Trainers kunt laten werken. Het materiaal is er, de ruimte is er, de bewoners van Burgum en omstreken weten het hier zéker te vinden en wij staan open voor suggesties.

Kom vooral kijken, we laten de ruimten en mogelijkheden graag zien. 

Contact

Therapeutisch

Naast de oefenruimten zijn er 3 ruime behandelruimten, ideaal voor een fysio intake, individuele behandeling, sportmassage of voor een fitheidstest.
We zien hier ook wel een coach komen die individueel coacht in het vaste kantoor, om op andere dagen een groepsprogramma te geven in de naastgelegen zaal.
De zalen hebben een prachtig uitzicht op de oude bomen in het park en de waterpartij. 

Contact

Zakelijk

Nog leuker vinden wij het om complete groepen in beweging te zetten. Een vergadering of bijeenkomst combineer je gemakkelijk met een beweegactiviteit. Voor de één een inspannende les voor de ander een ontspannende activiteit zoals bijvoorbeeld yoga.
Voor of na afloop kun je gebruik maken van de bar voor een ontbijt, lunch en natuurlijk koffie en thee.

Wij zien het wel voor ons. Jij ook? Bel en kom vooral langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact

Een bijzondere locatie

Het uitzicht naar buiten geeft het binnen sporten een extra dimensie.
Doordat buiten ook veel beweging te zien is sporten in het Maxima Centrum een ware beleving. 

De sportruimten maken deel uit van de vitale werkomgeving van het Maxima Centrum.
We gaan graag de samenwerking aan met één of meerdere ondernemers om dit verder te ontwikkelen en het aanbod uit te breiden. 

Lees meer over ons pand