Vergaderruimte, training of brainstormsessie?

Van 4 tot 20 personen een vaste plek voor je zakelijke bijeenkomsten

Wie collega’s, cursisten of klanten naar het Maxima Centrum in Burgum laat komen weet zeker dat iedereen er vlot kan komen, gemakkelijk en gratis kan parkeren en onder de indruk zullen zijn van het mooie uitzicht en de hoge kwaliteit. Je gasten blijven fit en energiek door het daglicht, zodat je bijeenkomst nog beter verloopt. 

Zijn je gasten toe aan een break-out? Laat ze genieten van een wandeling door het park of betrek de sportruimten op de bovenste verdieping in het programma. Afhankelijk van de groep richten we de ruimten in met tafels, of alleen stoelen, flip-over, mobiel televisiescherm of beamer met scherm. Wil je de bezoekers ook laten lunchen, dan laten we een gezonde lunch bezorgen. Voor ontvangst, lunch of borrel maak je gebruik van de foyer. In overleg zijn de vergaderruimten ook ’s avonds beschikbaar. 

Dit krijg je erbij:

Kleine ruimte

De kleine vergaderruimte doet ook dienst als kantoor voor één dag. Bij vergaderingen richten we de zaal in met grote vergadertafels en kan een mobiele televisie als externe monitor worden bijgeboekt. Je kunt er gemakkelijk met 6 mensen zitten zonder dat het propperig voelt. Kies je een kringopstelling zonder tafels, dan kun je hier met maximaal 10 mensen zitten. Deze ruimte heeft een eigen koffiemachine, een mooi breed uitzicht over de ijsbaan en grenst met een tussenwand aan de grote zaal. 

Prijs: € 51,- per dagdeel

Contact

Grote ruimte 

De grote vergaderruimte is perfect voor U-opstellingen of grotere groepen. In deze ruimte hangt het projectiescherm voor de beamer, maar kun je ook kiezen voor flip-over of televisiescherm. De tussenwand kan geheel of gedeeltelijk open als de kleine ruimte ook wordt gehuurd, ideaal voor pauzes of als break-out room. Het maximaal aantal mensen is 20 bij gebruik van beide ruimten, in schouwburg opstelling. 

Prijs: € 51,- per dagdeel 
Combi met kleine vergaderruimte: € 102,- per dagdeel

Contact

Zuid ruimte 

Op de bovenste verdieping hebben we iets bijzonders We kunnen een grote ruimte aan de zuidkant van het gebouw nét iets specialer inrichten. Deze ruimte heeft een prachtig uitzicht over het park en biedt door de ruime opzet veel flexibiliteit in de opzet van de bijeenkomst of training. We kunnen deze sportief ingerichte etage flexibel inzetten voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen die bewust een beleving mogen worden. 

Prijs: vanaf € 102,- per dagdeel

Contact

Voordat je een datum prikt:

Wij verhuren gráág vergaderruimte, maar we doen dat het liefst als onderdeel van een langere relatie. Kom daarom vooral eerst kijken en kennismaken.
Bespreek wat je van plan bent, zodat wij een optimaal aanbod kunnen doen om het leuk en passend te maken. Soms is een ruimte bezet maar hebben we een andere passende oplossing.
We zijn multifunctioneel met onze ruimten en we hebben veel passende opties die net het verschil maken.

Bel, mail en kom gerust langs om het te ervaren. 

Contact Of lees meer over ons