“Wij staan voor een plek waar klanten kunnen ontwikkelen, groeien en verbinden”. 

Lees meer over onze ruimten

Duurzaam

Van totstandkoming van het pand tot dagelijks gebruik. Van materiaalgebruik tot het scheiden van afval. Van energiebesparende maatregelen tot reparatie van kantoormeubilair.

Duurzaamheid is bij ons een breed begrip. 

Contact

Lange termijn

We sturen op langdurige relaties met onze huurders. Dan helpt het dat we de ondernemers en professionals die hier werken vitaal en gezond houden: met veel daglicht, uitnodigende trappen, schone ruimtes en veel groen, zowel binnen als buiten. 

Dagelijks zijn we zélf aanwezig om te werken en te genieten van de reuring in dit gebouw. En op die manier zijn we ook in staat om steeds kleine verbeteringen door te voeren en het pand in optimale conditie te houden.

Contact

Waar we voor staan

We verhuren onze ruimten op een persoonlijke manier, zijn actief betrokken en is afspraak is afspraak. We houden van korte lijnen en werken met elkaar oplossingsgericht.  

 • Persoonlijk
 • Pro-actief
 • Betrouwbaar
 • Oplossingsgericht
Contact

Activiteiten

Agenda:

 • De Week Van De Ondernemer
  13 – 17 november ’23
 • Baas Van Morgen
  juni ’24
 • De Week Van De Vitaliteit
  23 – 27 september ’24

Zorg voor de regio

We zijn er ook voor de lokale bedrijvigheid in en rond Burgum. Een bijdrage leveren aan de regio vinden we ook belangrijk en we doen hierin hetgeen bij ons past.   

Betrokken in de regio

Hoogtepunt van 2022

1e natuurijsmarathon – seizoen 2022/2023
De eerste marathon op natuurijs organiseren, dat was de ambitie van ijsclub Bergum. Op 14 december 2022 worden we blij verrast met deze woorden:
“Wij hebben hier een ronde gemaakt en wij zien dat we hier de benodigde 3 centimeter ijs hebben, dus vanavond om half zeven hebben we de eerste natuurijsmarathon hier in Burgum, bij ijsvereniging Bergum”. 

De KNSB, wedstrijdrijders en de pers maken gebruik van de faciliteiten in het Maxima Centrum. Wedstrijdrijders en pers waren laaiend enthousiast over de organisatie en de faciliteiten. Het was een happening met prachtige vibe die het gebouw liet trillen en prachtige beelden opleverden op landelijke en regionale televisie. 

Ruimte voor

Werken

Meer info

Vergaderen

Meer info

Sporten

Meer info