Een kantoor met zoveel meer

[icon icon=”icon-angle-down” icon_size=”53px” icon_color=”#006f97″ ani=”heartBeat”]

Bedrijfsruimte 

Verdeeld over 3 etages hebben we grote ruimtes voor meerdere werkplekken of ontvangst van klanten. Maak indruk met de hoogwaardige uitstraling van het Maxima Centrum en het prachtige groene uitzicht.

We hebben ruimten die direct beschikbaar zijn en compleet afgewerkt. Wanneer deze ruimten niet passen in de plannen bekijken welke bouwkundige aanpassingen nodig zijn om de gewenste ruimten te realiseren. We maken gezamenlijk een programma van eisen afgestemd op de bestaande voorzieningen (vergaderruimten, keukenvoorziening en overige facilitaire ruimten.  
Kortom: Ruime voor eigen invulling maar met de gemakken van de aanwezige voorzieningen. 

Huur vanaf € 725,- per maand
Beschikbaar van 40 – 340 m²
Levering kantoormeubilair 

Contact

Kantoorruimte

Ideaal voor rust, concentratie, ontvangst van klanten of gezamenlijk werken zijn de kleinere kantoren. Sommige huurders hebben een wachtruimte en andere een keuken voorziening. De ruimten voelen ruim aan door de doorlopende raampartijen en het vele daglicht.

Het gemak van een eigen kantoor met veel aanvullende voorzieningen in het pand. 

Huur vanaf € 370,- per maand
Beschikbaar van 18 – 35 m²

Levering kantoormeubilair 

Contact

Kantoor voor 1 dag

Deze flexplek voelt alsof het je eigen kantoor is en biedt ondernemers en professionals de kans om grootse dromen waar te maken: het kantoor voor één dag.
Ontvang je klant met alle comfort en het gemak dat je jezelf ook gunt. Ontmoet collega’s of spreek af voor een brainstorm.
Reken koffie en thee apart af, laat je lunch bezorgen en boek gemakkelijk je volgende datum.

Huur vanaf € 25,- per dagdeel

Contact