Vergaderen

 

De vergaderruimten kunnen apart van elkaar gebruikt worden maar kunnen ook gecombineerd worden. Bij grote groepen kan ook de vouwwand naar de sportersbar open voor ontvangst. We hanteren geen standaard opstelling en overleggen graag met u de mogelijkheden. 

ruimten beschikbaar

vanaf prijs per dagdeel

In het Maxima Centrum kun je vergaderen, trainingen of presentaties geven. Er zijn verschillende ruimten en we gaan graag aan de slag met jouw wensen!

Wat bieden we

0

Flexibiliteit

We passen de ruimten aan naar de behoeften. We kunnen variëren van opstelling en de vouwwanden kunnen open voor grote groepen.

Presentatie tools

We beschikken over een beamer (optie) en flip overs. Iets vergeten? Een verloopstukje voor bijvoorbeeld je Mac-book hebben we ook. 

R

Extra opties

De dag beginnen met een gezamenlijke sportles of tussentijds een gezamenlijke lunch is ook mogelijk!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Voor de trainingen huur ik meerdere malen per maand een ruimte in het Maxima Centrum. Ik ontvang positieve reacties van mijn cursisten over het pand en de ruimte. Zo mooi licht en ruim. Het is netjes en gastvrij. Ik ben zeer tevreden over de mogelijkheden die hier geboden worden. Een echte aanrader!

Ymkje de Vries

Kies Koers

Voor mijn werkgever Rabobank Drachten Friesland Oost organiseer ik regelmatig bijeenkomsten voor klanten of collega’s. Het Maxima Centrum biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden hiervoor met mooie flexibele ingerichte ruimtes. Leuke bijkomstigheid hier zijn sportfaciliteiten. In het kader van ‘vitaliteit’ zijn wij ons laatste werkoverleg gestart met Yin Yoga en hebben wij dit overleg afgesloten met een gezonde lunch. Een aanrader om een overleg eens sportief te starten!

Nynke Sibma

Rabobank Drachten Friesland Oost

Geïnteresseerd? neem dan contact met ons op