MeerWaarde!

Voor ondernemers, door ondernemers (en professionals)

In het Maxima Centrum willen we graag Meer Waarde creëren voor ondernemers en professionals.

We organiseren daarom in samenwerking met andere ondernemers bijeenkomsten, trainingen en seminars om je kennis bij te spijkeren en om inspiratie op te doen.

Op deze pagina vind je alle aankomende bijeenkomsten. 
Zelf als ondernemer of professional een bijeenkomst organiseren?
We komen  graag in contact !  

Vergeet de netwerkborrel, kom Meer Waarde
halen in het
Maxima Centrum in Burgum

MeerWaarde!

2022

17 januari 2022 van 09.30 – 16.30 uur

Kies Koers

NLP in 1 dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf. NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken?
Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.
In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven.
Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

www.kieskoers.nl/pages/opleidingen/nlpineendag.php

15 februari van 15.00 – 15.30 uur  

De  Ontwikkel Uitblinkers

Online sessie – Masterclass, de 6 must do’s om leiderschap in jouw team te vergroten

 

ONLINE INTERACTIEVE MASTERCLASS MET COLLEGA-MANAGERS WAAR JE KENNIS & INSPIRATIE KRIJGT OVER HOE JIJ LEIDERSCHAP BIJ JOUW TEAMLEDEN VERGROOT (37,50 euro ex btw)

Als team succesvol zijn en blijven vraagt om leiderschap. Leiderschap van jou, leiderschap van elk individueel teamlid en van jullie als team.

Juist nu, waarin Covid al geruime tijd een extra beroep doet op ons zelfsturend vermogen.

In deze online masterclass nemen we je mee in waarom ‘leading’ teams de teams van de toekomst zijn. En hoe jij leiderschap vergroot bij jouw teamleden. Want verantwoordelijkheid pakken en nemen zorgt voor meer impact. Zodat jullie je plek in de organisatie claimen en daarmee shinen!

Voor meer informatie en mogelijkheid voor aanmelding klik je op onderstaande link:
www.ontwikkel-uitblinkers.nl/leiderschap-team-vergroten

 

Datum: n.t.b. 

Integripro
Oké-PC IT
Assurantiebedrijf Zijlstra

Rond-de-tafelgesprek over cyberrisico’s en ondernemen

Vier lokale Burgumer bedrijven hebben de handen ineen geslagen om u bij te praten over de aspecten en risico’s van cybercriminaliteit en hoe hier verstandig mee om te gaan.

Dirk van der Woude (Integripro), Ronald Zijlstra (Oké-PC IT), Irma Zijlstra (Assurantiebedrijf Zijlstra) en Kees Noppert (Maxima Centrum) organiseren een rond-de-tafelgesprek over cyberrisico’s en ondernemen.  

Wilt u samen met andere ondernemers geïnformeerd worden over cyberrisico’s en wilt u hierbij aanwezig zijn?
Klik dan op onderstaande link voor meer informatie en vul het formulier in voor (gratis) deelname. 
www.maximacentrumburgum.nl/rond-de-tafelgesprek-cybercriminaliteit

Datum: n.t.b. 

Tekst met Pit

Online webinar over websites… met lieve feedback

Speciaal voor ondernemers die dénken dat ze een goede website hebben staan… maar er toch niet helemaal zeker van zijn… Of voor ondernemers die willen optimaliseren maar eigenlijk niet zo goed weten hoe. In dit live webinar bespreekt Meta minstens 10 ingezonden websites. De pluspunten maar zeker ook de pijnpunten… met volop voorbeelden van hoe het beter kan.
En ben je er snel genoeg bij, dan kun je ook je eigen site nog aanmelden voor deze live feedback.
www.tekstmetpit.nl/webinar-inschrijven

Datum: n.t.b. 

Letter Leven

Rake woorden – Beter zakelijk schrijven in 3 stappen

Zit je wel eens te zwoegen op een e-mail of een brief? Denk je dat je teksten duidelijker kunnen? Zou je graag pakkender willen schrijven? En effectiever willen communiceren met klanten, relaties en collega’s? Dan is de workshop RAKE WOORDEN zeker iets voor jou. Of het nu om gaat een e-mail, (nieuws)brief, notitie, webtekst, folder, rapport, beleidsnota of jaarverslag: een leesbare tekst staat of valt met een goede voorbereiding en een begrijpelijke opbouw. In deze training leer je hoe je dat stapsgewijs aanpakt.
Met als resultaat: een heldere, pakkende tekst, waarvan de lezer het gevoel krijgt dat die speciaal voor hem of haar is geschreven. Direct en aansprekend. Zonder lange zinnen of vaktaal. Het zal je verbazen hoeveel méér je daarmee bereikt.
www.letterleven.nl/info-workshop-rake-woorden

Over de locatie

De MeerWaarde bijeenkomsten, trainingen en seminars worden  georganiseerd in het Maxima Centrum in Burgum. Licht, mooi, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Vanaf De Centrale As, afslag Burgum Centrum en dan direct over het water, linksaf.

Adres:
Prins Bernhardstraat 1a, Burgum