MeerWaarde!

Voor ondernemers, door ondernemers (en professionals)

In het Maxima Centrum willen we graag Meer Waarde creëren voor ondernemers en professionals.

We organiseren daarom in samenwerking met andere ondernemers bijeenkomsten, trainingen en seminars om je kennis bij te spijkeren en om inspiratie op te doen.

Op deze pagina vind je alle aankomende bijeenkomsten. 
Zelf als ondernemer of professional een bijeenkomst organiseren?
We komen  graag in contact !  

Vergeet de netwerkborrel, kom Meer Waarde
halen in het
Maxima Centrum in Burgum

MeerWaarde!

2022

Datum: 12 juli

Tekst met Pit 

Open Marketingmiddag 

Ben je ondernemer, doe je zélf je marketing en zijn er best wat dingen waarvan je je afvraagt of je het wel slim genoeg aanpakt?

Op woensdag 8 juni houdt Meta Groot Antink van Tekst met Pit een Open Marketingmiddag voor klanten, relaties én onbekende ondernemers.

In een klein groepje bespreken we jouw casus en kijkt Meta met je mee hoe het beter, anders of persoonlijker kan. Leer van je eigen vragen en die van anderen:

  • Over je website.
  • Over je LinkedIn berichten.
  • Over je e-mails of funnel.

Over Meta
Meta Groot Antink is jarenlang copywriter met als specialisatie websites. Sinds vorig jaar richt ze zich vooral op advies en strategie, waarvoor ze eendaagse sparsessies houdt met klanten om sámen je marketingteksten te bedenken of te verbeteren. Speciaal voor ondernemers die zelf best wat kunnen schrijven, als je ze maar weten wát.

De Open Marketingmiddag is bedoeld om kennis te maken, bewustzijn te creëren en jou te helpen met je marketingteksten. Gratis toegankelijk van 13-16 uur, wel even aanmelden met het oog op het aantal deelnemers via www.tekstmetpit.nl/opendag

Ben je erbij? Dit is je kans. De volgende Open Marketingmiddag is pas op dinsdag 12  juli.

14 juli 2022 van 09.30 – 16.30 uur

Kies Koers

NLP in 1 dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf. NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken?
Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.
In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven.
Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

www.kieskoers.nl/pages/opleidingen/nlpineendag.php

16 juni 2022 van 15.00 – 16.30 uur

De Ontwikkel Uitblinkers

Masterclass (online) – 6 Must-do’s om leiderschap in je

team te vergroten

Online interactieve Masterclass met collega-managers waar je kennis & inspiratie krijgt over hoe jij leiderschap bij jouw teamleden vergroot.

Herken je dit? 

  • Samen schouders eronder en gaan, dat is hoe jij met jouw team veranderingen te lijf wilt gaan. Maar je merkt dat je er als een berg tegenop kijkt bij elke aankondiging van een nieuw systeem of andere werkwijze. Vooral omdat je weet dat die hakken in het zand gaan.
  • Organisatiewijzigingen die jullie als team raken worden te pas en te onpas opgerakeld. Jouw teamleden blijven oeverloos hangen in het verleden, terwijl de beslissing van diezelfde wijzigingen allang en breed is genomen.
  • Sommige teamleden houden het liefst heel strikt vast aan ‘mijn thuiswerkdag op dinsdag’… En maken niet de afweging wanneer het nou voor de klant beter is om dan juist wel op kantoor te zijn.
  • Jij bepaalt letterlijk de agenda… Want op jouw vraag aan het team of er nog agendapunten zijn voor het teamoverleg komt geen reactie. 

Meer weten over de online Masterclass en wat je kunt verwachten?
Masterclass – 6 must do’s om leiderschap in jouw team te vergroten – De Ontwikkel Uitblinkers (ontwikkel-uitblinkers.nl)

18 november 2022 van 09.00 – 11.00 uur

Integripro

Oké-PC IT

Assurantiebedrijf Zijlstra

Rond-de-tafelgesprek over cyberrisico’s en ondernemen

Vier lokale Burgumer bedrijven hebben de handen ineen geslagen om u bij te praten over de aspecten en risico’s van cybercriminaliteit en hoe hier verstandig mee om te gaan.

Dirk van der Woude (Integripro), Ronald Zijlstra (Oké-PC IT), Irma Zijlstra (Assurantiebedrijf Zijlstra) en Kees Noppert (Maxima Centrum) organiseren een rond-de-tafelgesprek over cyberrisico’s en ondernemen.  

Wilt u samen met andere ondernemers geïnformeerd worden over cyberrisico’s en wilt u hierbij aanwezig zijn?
Klik dan op onderstaande link voor meer informatie en vul het formulier in voor (gratis) deelname. 
www.maximacentrumburgum.nl/rond-de-tafelgesprek-cybercriminaliteit

Datum: nader te bepalen

Letter Leven

Rake woorden – Beter zakelijk schrijven in 3 stappen

Zit je wel eens te zwoegen op een e-mail of een brief? Denk je dat je teksten duidelijker kunnen? Zou je graag pakkender willen schrijven? En effectiever willen communiceren met klanten, relaties en collega’s? Dan is de workshop RAKE WOORDEN zeker iets voor jou. Of het nu om gaat een e-mail, (nieuws)brief, notitie, webtekst, folder, rapport, beleidsnota of jaarverslag: een leesbare tekst staat of valt met een goede voorbereiding en een begrijpelijke opbouw. In deze training leer je hoe je dat stapsgewijs aanpakt.
Met als resultaat: een heldere, pakkende tekst, waarvan de lezer het gevoel krijgt dat die speciaal voor hem of haar is geschreven. Direct en aansprekend. Zonder lange zinnen of vaktaal. Het zal je verbazen hoeveel méér je daarmee bereikt.
www.letterleven.nl/info-workshop-rake-woorden

Over de locatie

De MeerWaarde bijeenkomsten, trainingen en seminars worden  georganiseerd in het Maxima Centrum in Burgum. Licht, mooi, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Vanaf De Centrale As, afslag Burgum Centrum en dan direct over het water, linksaf.

Adres:
Prins Bernhardstraat 1a, Burgum