MeerWaarde!

Voor ondernemers, door ondernemers

In het Maxima Centrum willen we graag Meer Waarde creëren voor ondernemers.

We organiseren daarom in samenwerking met andere ondernemers bijeenkomsten, trainingen en seminars om je kennis bij te spijkeren en om inspiratie op te doen.

Op deze pagina vind je alle aankomende bijeenkomsten. 
Zelf als ondernemer een bijeenkomst organiseren? Dan komen we graag in contact.  

Vergeet de netwerkborrel, kom Meer Waarde
halen in het
Maxima Centrum in Burgum

23 september 2021
1e Burgumer Cyber Info avond

Drie lokale bedrijven hebben de handen ineen geslagen om u bij te praten over de aspecten en risico’s van cybercriminaliteit en hoe hier verstandig mee om te gaan. 

1e Burgumer Cyber Info Avond

De digitalisering is intussen zo vergevorderd dat geen enkele ondernemer meer zonder kan.

Deze afhankelijkheid wordt steeds vaker uitgebuit door cybercriminelen die complete bedrijven gijzelen.

Opgave en info

Op een nader te bepalen avond organiseren we de 1e Burgumer Cyber Info Avond. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer deze avond plaats vindt en voorafgaand alvast informatie ontvangen? 
Door het invullen en versturen van uw gegevens wordt u de komende tijd door de organisatie op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. 

 

Over de locatie

De Cyber Info Avond wordt georganiseerd in het Maxima Centrum in Burgum. Licht, mooi, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Vanaf De Centrale As, afslag Burgum Centrum en dan direct over het water, linksaf.

Adres:
Prins Bernhardstraat 1a, Burgum.

MeerWaarde! – 2021

14 april 2021
12.00 – 13.00 uur
Tekst met Pit

 

Online webinar over websites… met lieve feedback

Speciaal voor ondernemers die dénken dat ze een goede website hebben staan… maar er toch niet helemaal zeker van zijn… Of voor ondernemers die willen optimaliseren maar eigenlijk niet zo goed weten hoe. In dit live webinar bespreekt Meta minstens 10 ingezonden websites. De pluspunten maar zeker ook de pijnpunten… met volop voorbeelden van hoe het beter kan.
Inschrijven kan hier: https://tekstmetpit.nl/webinar-inschrijven/. En ben je er snel genoeg bij, dan kun je ook je eigen site nog aanmelden voor deze live feedback.

22 april 2021
15.00 – 16.30 uur
De Ontwikkel Uitblinkers

 

De 6 stappen voor een sterk team

Herken je het gevoel dat jouw team niet het maximale uit de samenwerking haalt en dat er veel meer in zit, maar het er niet uit komt? En wil je weten welke stappen jij direct kunt zetten om in de actiestand te komen? Niet alleen maar inzicht krijgen, maar vooral weten aan welke ‘knoppen’ je kunt draaien om te bouwen aan een sterk team. Deze kennissessie is live online met collega-managers.
https://www.ontwikkel-uitblinkers.nl/6-stappen-voor-een-sterk-team/

12 mei 2021
09.30 – 16.30 uur
Kies Koers

 

NLP in 1 dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf.
www.kieskoers.nl/pages/opleidingen/nlpineendag.php

8 september 2021
09.30 – 16.30 uur
Kies Koers

 

NLP in 1 dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf.
www.kieskoers.nl/pages/opleidingen/nlpineendag.php