MeerWaarde!

In het Maxima Centrum willen we graag Meer Waarde creëren voor ondernemers en professionals.

We organiseren daarom in samenwerking met andere ondernemers bijeenkomsten, trainingen en seminars om je kennis bij te spijkeren en om inspiratie op te doen.

Op deze pagina vind je alle aankomende bijeenkomsten.
Zelf als ondernemer of professional een bijeenkomst organiseren?
We komen  graag in contact !

Datum: 13 december

Tekst met Pit 

Open Marketingmiddag 

Ben je ondernemer, doe je zélf je marketing en zijn er best wat dingen waarvan je je afvraagt of je het wel slim genoeg aanpakt?

Op donderdag 25 augustus houdt Meta Groot Antink van Tekst met Pit een Open Marketingmiddag voor klanten, relaties én onbekende ondernemers.

In een klein groepje bespreken we jouw casus en kijkt Meta met je mee hoe het beter, anders of persoonlijker kan. Leer van je eigen vragen en die van anderen:

  • Over je website.
  • Over je LinkedIn berichten.
  • Over je e-mails of funnel.

Over Meta
Meta Groot Antink is jarenlang copywriter met als specialisatie websites. Sinds vorig jaar richt ze zich vooral op advies en strategie, waarvoor ze eendaagse sparsessies houdt met klanten om sámen je marketingteksten te bedenken of te verbeteren. Speciaal voor ondernemers die zelf best wat kunnen schrijven, als je ze maar weten wát.

De Open Marketingmiddag is bedoeld om kennis te maken, bewustzijn te creëren en jou te helpen met je marketingteksten. Gratis

toegankelijk van 13-16 uur, wel even aanmelden met het oog op het aantal deelnemers via www.tekstmetpit.nl/opendag

Ben je erbij? Dit is je kans. De volgende Open Marketingmiddag is pas op donderdag 15 september.

21 december 2022 van 09.30 – 16.30 uur

Kies Koers

NLP in 1 dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze

toe kunt passen op jezelf. NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken?
Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.
In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven.
Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

www.kieskoers.nl/pages/opleidingen/nlpineendag.php