MeerWaarde!

Voor ondernemers, door ondernemers (en professionals)

In het Maxima Centrum willen we graag Meer Waarde creëren voor ondernemers en professionals.

We organiseren daarom in samenwerking met andere ondernemers bijeenkomsten, trainingen en seminars om je kennis bij te spijkeren en om inspiratie op te doen.

Op deze pagina vind je alle aankomende bijeenkomsten. 
Zelf als ondernemer of professional een bijeenkomst organiseren?
We komen  graag in contact !  

Vergeet de netwerkborrel, kom Meer Waarde
halen in het
Maxima Centrum in Burgum

MeerWaarde! – 2021

27 mei 2021 van 15.00 – 16.30 uur

De Ontwikkel Uitblinkers

Work it! Het sterke team dat met plezier organisatie ambities haalt!
Live online met collega-managers

Herken je het gevoel dat jouw team bij een verandering van koers afhaken of zelfs de hakken in het zand zetten? Heel frustrerend voor jou als manager. Je wilt een futureproof team dat zich niet uit het veld laat slaan bij een verandering. Maar hoe?
Op 27 mei delen wij de 6 succeselementen voor een sterk team! Niet alleen maar inzicht krijgen, maar vooral weten aan welke ‘knoppen’ je kunt draaien.  Ben je erbij?
Deze kennissessie is live online met collega-managers.
www.ontwikkel-uitblinkers.nl/het-sterke-team-dat-met-plezier-organisatieambities-realiseert/

16 juni 2021 van 12.00 – 13.00 uur

Tekst met Pit

Online webinar over websites… met lieve feedback

Speciaal voor ondernemers die dénken dat ze een goede website hebben staan… maar er toch niet helemaal zeker van zijn… Of voor ondernemers die willen optimaliseren maar eigenlijk niet zo goed weten hoe. In dit live webinar bespreekt Meta minstens 10 ingezonden websites. De pluspunten maar zeker ook de pijnpunten… met volop voorbeelden van hoe het beter kan.
En ben je er snel genoeg bij, dan kun je ook je eigen site nog aanmelden voor deze live feedback.
www.tekstmetpit.nl/webinar-inschrijven

8 juli 2021 van 09.30 – 16.30 uur

Kies Koers

NLP in 1 dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf. NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken?
Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.
In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven.
Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

www.kieskoers.nl/pages/opleidingen/nlpineendag.php

23 september 2021 van 19.00 – 21.30 uur

Integripro
Oké-PC IT
Assurantiebedrijf Zijlstra

1e Burgumer Cyber Info avond

Vier lokale Burgumer bedrijven hebben de handen ineen geslagen om u bij te praten over de aspecten en risico’s van cybercriminaliteit en hoe hier verstandig mee om te gaan.
Het is inmiddels al een dagelijks risico, dat organisaties met cyberrisico’s te maken krijgen. Begrippen zoals Ransomware, Phishing, Ddos aanval en dergelijke horen we regelmatig. Maar weten we wat dit voor risico’s zijn en hoe deze veroorzaakt worden? Weten we wat we zelf kunnen doen om de kans te verkleinen dat we hier het slachtoffer van worden?
Om antwoord te geven op deze vragen, is een initiatief genomen door vier Burgumer ondernemers, voor een cyber event.
Het doel van dit evenement is om ondernemers in de regio Noordoost Friesland bewust te maken van cyberrisico’s en wat je als ondernemer kan doen om de kans op- en de impact van cyberrisico’s zo klein mogelijk te houden.
www.maximacentrumburgum.nl/1e-burgumer-cyber-info-avond

5 oktober 2021 van 09.00 – 12.30 uur

Letter Leven

Rake woorden – Beter zakelijk schrijven in 3 stappen

Zit je wel eens te zwoegen op een e-mail of een brief? Denk je dat je teksten duidelijker kunnen? Zou je graag pakkender willen schrijven? En effectiever willen communiceren met klanten, relaties en collega’s? Dan is de workshop RAKE WOORDEN zeker iets voor jou. Of het nu om gaat een e-mail, (nieuws)brief, notitie, webtekst, folder, rapport, beleidsnota of jaarverslag: een leesbare tekst staat of valt met een goede voorbereiding en een begrijpelijke opbouw. In deze training leer je hoe je dat stapsgewijs aanpakt.
Met als resultaat: een heldere, pakkende tekst, waarvan de lezer het gevoel krijgt dat die speciaal voor hem of haar is geschreven. Direct en aansprekend. Zonder lange zinnen of vaktaal. Het zal je verbazen hoeveel méér je daarmee bereikt.
www.letterleven.nl/info-workshop-rake-woorden

Over de locatie

De MeerWaarde bijeenkomsten, trainingen en seminars worden  georganiseerd in het Maxima Centrum in Burgum. Licht, mooi, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Vanaf De Centrale As, afslag Burgum Centrum en dan direct over het water, linksaf.

Adres:
Prins Bernhardstraat 1a, Burgum